Kalia - Bijuterii

Informatii


Kalia

Comenzi telefonice la numarul
0741.741.312
Luni-Vineri orele: 9-17

Termeni si conditii

Kalia furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul Kalia, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare. Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.

Confidentialitatea datelor

Kalia respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Kalia se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Kalia nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Kalia face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer).

Copyright

Tot continutul acestui website, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea firmei Kalia si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

Kalia respecta drepturile de proprietate si copyright ale tertilor.

Licenta si accesul la Kalia

Kalia pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al firmei Kalia.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Kalia, textele sau grafica, fara acordul in scris al firmei Kalia.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul Kalia sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator de restrictionarea accesului altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru a accesa contul de pe Kalia.

 


AcasaAcasa

Cosul Meu  

Nu aveti nimic in cos

Produse noi

Nu exista produse noi deocamdata